Adliye çalışanları şehitleri için sahne aldı

Adliye çalışanları şehitleri için sahne aldı

İzmir Adliyesi Türk Sanat Müziği Korosu, terör saldırısında şehit olan polis memuru Sekin ile adliye çalışanı Can anısına konser verdi

İZMİR (AA) - İzmir Adliyesi Türk Sanat Müziği Korosu, adliye önündeki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin ile adliye çalışanı Musa Can anısına konser verdi.

Karşıyaka ilçesindeki Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde "İzmir Şehitleri Anısına" temalı konserde, İzmir Adliyesi'nde görevli hakim, savcı, mübaşir ve infaz koruma memurlarından oluşan koro, Gökçe Eriş şefliğinde sahne aldı.

Konserde koronun yanı sıra Esra Dilekli Demirok ile Hakkı Demirok şehitler anısına Türk Sanat Müziği'nin sevilen parçalarını seslendirdi.

2. Çocuk Ağır Ceza Başkanı İbrahim Altıtaş, burada yaptığı konuşmada, 5 Ocak'ta yaşanan terör saldırısında şehit polis memuru Sekin'in kahramanlık örneği göstererek teröristlere müdahale ettiğini, büyük planlarını bozduğunu söyledi.

İzmir'in saldırıda şehit olan Sekin ve Can'ı unutturmadan yaşatacağının altını çizen Altıtaş, "Fethi Sekin, Musa Can'a ve bu uğurda hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Anıları hep yaşayacak, emanetleri emanetimizdir, hep sahip çıkılacak ve unutulmayacaklardır. İzmir Adliyesinin Şef Gökçe Eriş yönetiminde bu akşam hazırladığı Türk Sanat Müziği konseri şehitlerimiz Fethi Sekin ve Musa Can anısına hitap edilmiştir." ifadelerini kullandı.

Konseri, Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, İzmir Başsavcı Vekilleri Kadir Karaca, Şükran Dedeağaoğlu, şehit Can'ın eşi Mecburiye, çocukları Emine ve Emrah Can ile çok sayıda adliye çalışanı izledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :