Adli Tıp Raporu, Ozan Güven'in Davasına Yeni Bir Boyut Kattı

Adli Tıp Raporu, Ozan Güven'in Davasına Yeni Bir Boyut Kattı

Oyuncu Ozan Güven'in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla devam eden davada, Adli Tıp Kurumu raporu olaya farklı bir perspektif getirdi. Bulutsuz'da "anksiyete bozukluğu" geliştiği belirtilirken, yaralanmanın basit olmadığı vurgulandı.

İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen oyuncu Ozan Güven'in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla devam eden davada, Adli Tıp Kurumu raporu dosyaya giriş yaptı. Raporda, 13 Haziran 2020'de yaşandığı iddia edilen olayın ardından Deniz Bulutsuz'un psikiyatrik bir hastalık olan "anksiyete bozukluğu" geliştirdiği ifade edildi. Ayrıca, yaralanmanın basit bir tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde hafif olmadığına dair vurgu yapıldı.

Raporda Bulutsuz'un vücudunda kemik kırığı tespit edilmediği, yaralanmanın yaşamı tehlikeye sokan bir durum oluşturmadığı ve yüz sınırları içerisindeki yara izinin belirgin olmadığı ifade edildi. Bu gelişmeler, davaya yeni bir boyut kazandırarak mahkemenin dikkatini çekti.

Olayın geçmişine dair hatırlatmalar da yapıldı. Deniz Bulutsuz'un suç duyurusu üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Ozan Güven'e "hakaret", "kasten yaralama" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilmişti. Güven'in de Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla açılan dosya ise uzlaştırma bürosuna sevk edilmiş, ancak taraflar uzlaşmamıştı.

Davanın sonraki duruşması bugün saat 14.20'de İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Mahkeme, Adli Tıp Kurumu raporunu dikkate alarak davaya ilişkin kararını verecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.