Adıyaman'da "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na destek

Adıyaman'da "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na destek

ADIYAMAN (AA) - AK Parti Adıyaman İl Teşkilatı, "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na destek verdi.Başbakanlık tarafından başlatılan kampanyaya destek için...

ADIYAMAN (AA) - AK Parti Adıyaman İl Teşkilatı, "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na destek verdi.

Başbakanlık tarafından başlatılan kampanyaya destek için Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Ziraat Bankası önünde toplanan il teşkilatı yöneticileri ve üyeleri, daha sonra bankaya geçerek darbe girişimi gecesi şehitlerin yakınları ve gaziler için açılan yardım hesaplarına para yatırdı.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, yaptığı açıklamada, 15 Temmuz gecesinde Türkiye'nin büyük bir istilanın eşiğinden döndüğünü söyledi.

Fetullahcı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından şehit edilen kişilerin ailesine ve gazilere maddi destek olmak amacıyla bir araya geldikleri belirten Dimez, şunları kaydetti:

"Ülkemizde Allah'ın takdiri daha sonra Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın gösterdiği müthiş bir irade ve elbette çok muhterem aziz milletimizin duruşuyla çok büyük bir tehlike püskürtüldü. Şehitlerimiz bizim şehitlerimizdir, geride bıraktıkları yetimleri, eşleri, anne, babaları, kardeşleri var. Elbette devletimiz çok güçlü ve şehitlerimizin sürekli yanında fakat bizler de onlara olan minneti, vefayı göstermek adına buradayız. Bu kampanyaya tüm halkımızı davet ediyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :