Adil Öksüzle ilgili bomba iddia! Bakın nasıl kaçırılmış

Adil Öksüzle ilgili bomba iddia! Bakın nasıl kaçırılmış

Yazar Bülent Erandaç, Adil Öksüz'ün Almanya'ya kaçırılmasına ilişkin yeni bilgileri paylaştı. Erandaç, Adil Öksüz'ün Konya Üssünden Almanya'nın Ramstein üssüne kaçırıldığını anlattı.

Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç, FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün, Almanya'ya kaçırılmasına ilişkin önemli detayları paylaştı.

İşte Erandaç'ın 'İşte ÜS akıl' başlıklı o yazısı:

NATO gladyosu Fetullah'ın beyin adamı Adil Öksüz'ün NATO'ya tahsisli Konya askeri üssünden Almanya'ya kaçırılmasına ilişkin derin istihbarat servis olayıyla ilgili yeni bomba bilgiler var.

1) NATO Gladyosu Fetullah'ın beyin adamı Adil Öksüz'ün, NATO'ya tahsisli Konya 3'üncü Hava Üssü ile Amerika'nın Almanya Ramstein'daki Amerikan hava üssü köprüsünü kullandığı düşünülüyor.
Konya-Ramstein arasında çok yakın hava destek ve lojistik var. Adil Öksüz de ABD Ramstein üssüne 135 kilometre uzaklıktaki Almanya'nın Baden württemberg şehrinden iltica etti.

2) CIA casusu olduğu düşünülen Adil Öksüz'le ilgili NATO'da tahsisli Konya 3'üncü Hava Üssü'nde çok kısa sürede 3 komutan değişti. KOMUTAN atamaları olması ve derin operasyonlar sürmesi dikkatlerden kaçmıyor.

Konya 3'üncü Ana Jet Üssü'nün komutanı Hava Pilot Tümgeneral Haluk Şahar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz askeri darbe girişimine katıldığı gerekçesiyle kanun hükmünde kararnameyle Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edildi

1 Ağustos 2016 günü Konya Hava Üs Komutanlığı'na Tuğgeneral Ergun Eskici atandı. Geçtiğimiz Ağustos ayında Konya'ya atanan Tuğgeneral Ergun Eskici, sürpriz bir kararla, burada henüz 1 yılını doldurmadan emekliliğini istedi.

Ayrıca, Konya 3'üncü Hava Üssü ve Konya'daki 15 Temmuz darbecileri de çok özellikli. FETÖ soruşturmalarıyla, 3'üncü Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Haluk Şahar, İstanbul'da, Jandarma Konya Bölge Komutanı Tuğgeneral Timurcan Ermiş, Ankara'da yakalanıp tutuklandı. Konya Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Orhan Gündüz, hava savunma okulu yolu üzerinde yakalandı.

Tarih: 8 EKİM 2016...

FİRARİ Adil Öksüz'ü yakalamak için kurulan ATMACALAR, NATO Gladyosu Fetullah'ın 15 Temmuz darbe girişimine yönelik Konya'da NATO'ya tahsisli 3. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda yaptığı operasyonla, 1 yarbay, 2 binbaşı, 1 yüzbaşı, 1 üsteğmen ve emekliye ayrılan 2 astsubayın da bulunduğu 21 asker tutuklandı.

Tarih: 4 TEMMUZ Temmuz 2017...

Konya 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'nda AWACS operasyonu yapıldı. Havadan Erken İhbar ve Kontrol (HİK) Grup Komutanlığı'nda görev alan 2 kıdemli yüzbaşı, 13 üsteğmen, 6 teğmen olmak üzere 21 askeri personel için gözaltı kararı çıkarıldı.

NATO gladyosu Fetullah'ın beyin adamı Adil Öksüz, Akıncı'dan derinliği olan bir operasyonla serbest kalınca, ortadan kayboldu. Adil Öksüz'ün yabancı istihbarat servislerini koruduğu, sakladığı, diplomatik kılıfla kaçırılması görüşü yoğunluk kazanıyordu.

ABD istihbarat servisi CIA ile Alman BND servisinin ortak çalıştıklarını iyi bilen Atmacalar, Konya- 3'üncü Hava Üssü'nü mercek altına aldı.

Çünkü, bu NATO üssünde ABD'liler ve Almanlar vardı. Almanya'nın Rheinland Pfalz eyaletindeki Ramstein Hava Üssü, ABD'nin Yemen, Pakistan, Irak, Somali ve Afganistan'daki tüm İHA ve vurucu operasyonlarınden yürütülüyor.

SONUÇ: ABD'nin, Almanya'da Ramstein Air Base, Geilenkirchen Air base, Rhein-Main AB, Spangdahlem AB Hava Üsleri var. Ramstein Üssü'yle NATO'ya tahsisli Konya 3'üncü Hava Üssü arasında, erken uyarı uçakları AWACS'lar, diğer NATO operasyon ve lojistik uçuşları var. Sık sık kargo uçakları, mühimmat, yiyecek, giyecek uçuşları yapıyor. Akıncı Üssü'nün FETÖ'cü eski komutanı eski Tuğgeneral Hakan Evrim, Malatya Kürecik'te konuşlandırılan patriotların komutası kapsamında Almanya'daki NATO karargahında eğitim aldı.

Almanya Ramstein'daki Hava Kuvvetleri Kurmay Başkanlığı Plan Yardımcılığı görevinde bulundu. Evrim, Ramstein'daki karargâh genelindeki en yüksek 4'üncü rütbeli, patriotlar ile ilgili planlama konusunda da 2. yetkili komutan olarak görev yaptı.

Adil Öksüz'ün Konya NATO'ya tahsisli üsten, Almanya'daki ABD-Nato Ramstein Hava Üssü'nü köprü olarak kullandığı ihtimali yeni gelişmelere gebe görünüyor. Cuntacı Evrim, darbenin başarısız olma ihtimalini de göz önünde bulundurarak örgütün birçok isminin ülke dışına çıkarılması için bağlantıyı kuran kişiydi....