Adese’den aşurelik ürünlere indirim!

Adese’den aşurelik ürünlere indirim!

Özel günler için uyguladığı indirim ve kampanyalarını sürdüren Adese, bolluk ve bereketin en tatlı tarifi aşure için müşterilerine özel fırsatlar hazırladı.

Adese’de Aşure Günü’ne özel aşurelik ürünler bol çeşit ve uygun fiyat avantajlarıyla sunuluyor. İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, birlik ve bereket getirmesi dileğiyle komşulara ikram edilen aşure için aşurelik ürünleri bol çeşit ve uygun fiyat avantajlarıyla müşterilerine sunuyor. Adese’de; aşure için temel malzemeler olarak kabul edilen buğday, nohut, fasulye, toz şeker, süt, pirinç, kuru üzüm, kuru kayısı ve kuru incir gibi ürünler indirimli fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca aşureye daha güzel bir görünüm kazandırmak için kullanılan ceviz, fındık, çam fıstığı, badem, nar, susam, kenevir, kuş üzümü ve tarçın gibi ürünler de uygun fiyatlarla Adese müşterilerini bekliyor.

KAMPANYALAR DEVAM EDİYOR

Adese’de; Aşure Günü’ne özel hazırlanan fırsatların yanı sıra, mercek altında ve kartopu indirim kampanyaları, Ülker Hero Baby ürünlerinden Adese Kart İle en çok alışveriş yapan 50 kişiye 50 Lira Adese Puan hediye kampanyası, yüzde 50’ye varan muhteşem sezon finali indirimi de devam ediyor. Haber Merkezi