Adese’de Şivlilik ve 23 Nisan Coşkusu

Adese’de Şivlilik ve 23 Nisan Coşkusu

Bu yıl aynı güne denk gelen Şivlilik ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Adese mağazalarında coşkuyla kutlanıyor.

Adese, Konya’nın en köklü gelenekleri arasında yer alan Şivlilik gününe özel oluşturduğu reyonlarında çikolata, gofret, şekerleme gibi tüm Şivlilik ürünlerinde uygun fiyatlar sunuyor.

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, milli ve manevi değerlerimizi yaşatmaya devam ediyor. Regaip Kandili’nin idrak edileceği 23 Nisan’da Şivlilik kutlamalarına hazırlanan Adese, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için de hem ailelerin hem de çocukların yüzünü güldürmeye hazırlanıyor.

Her yıl Recep Ayı’nın ilk perşembe günü kutlanan Şivlilik, bu yıl 23 Nisan’da kutlanacak. Adese, Türkiye’de sadece Konya’ya özgü bir gelenek olan Şivlilik’e özel reyon kurarak tüm şivlilik ürünlerini bir araya getiriyor. Adese, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da şekerleme, bisküvi, gofret, çerez ve çikolata gibi ürünleri yine indirimli fiyatlarla müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Şivlilik için gerçekleştirdiği indirimlerin yanı sıra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel çeşitli kampanyalar düzenleyen Adese; Ülker, Ozmo ve oyuncak kategorisindeki fırsat dolu ürünlerle çocukların mutluluğuna ortak oluyor. Ülker atıştırmalık ürünlerinden 14 Mayıs’a kadar en çok alışveriş yapan ilk 100 kişiye Olimpia 16 jant bisiklet hediye eden Adese, 30 Nisan’a kadar Şölen Ozmo ürünlerinden Adese Kart ile en çok alışveriş yapan ilk 23 kişiye tablet hediye edecek. Adese ayrıca, 22-23-24 Nisan tarihlerinde Adese Kart ile oyuncak ürünlerinden 23 TL’lik alışveriş yapan herkese 3 TL Adese Puan hediye ederek fırsatlarla dolu bir alışveriş sunuyor.

Bu yıl Regaip Kandil’i ve Şivlilik ile 23 Nisan’ın aynı güne denk gelmesiyle milli ve manevi duyguların daha yoğun yaşanacağını belirten Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben; “Konyamız’a özgü bir gelenek olan Şivlilik, toplumsal ilişkilerin güçlenmesine, çocuklarla büyüklerin kaynaşmasına önemli katkıda bulunuyor. Bundan dolayı Şivlilik geleneğinin korunarak gelecek nesillere aktarılmasını önemsiyoruz. Diğer taraftan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın da Şivlilik ile aynı tarihe denk gelmesi, bugünün çocuklar için tam bir bayram havasında geçmesini sağlayacak. Bu sebeple hem şivlilik ürünlerinde hem de çocuk ürünlerinde çeşitli indirim ve kampanyalar düzenleyerek tüm müşterilerimizin bu sevincine ortak olmak istedik” dedi.