Adese'de Anneler  Günü'nde otomobil kampanyası

Adese'de Anneler Günü'nde otomobil kampanyası

Adese’de seçili elektrikli ev aletlerinden 60 lira ve üzeri alışveriş yapanlar çekilişle 2017 model Hyundai i20 otomobil kazanma fırsatı yakalıyor.

 

Alışverişi kazanca dönüştüren indirim fırsatlarının yanında hediye kampanyaları da düzenleyen Adese, bu kampanyalarına bir yenisini daha ekledi ve Anneler Günü’ne özel kampanya başlattı. 5 Mayıs - 30 Haziran 2017 tarihleri arasında Adese Kart ile Vestel, Arzum, Sinbo, Fakir, Fantom, CVS, King, Kumtel, Luxell, Premier, Raks ve Stilevs markalı elektrikli ev aletlerinden 60 lira ve üzeri alışveriş yapan Adese müşterileri çekilişle 2017 model Hyundai i20 otomobil kazanma fırsatına sahip oluyor.

Kampanyada 2017 model Hyundai i20 otomobili kazanacak talihli, 6 Temmuz 2017 tarihinde Kulesite Adese mağazasında noter huzurunda gerçekleştirilecek çekilişle belli olacak. Çekiliş sonucuna ayrıca www.adese.com.tr internet adresi, 444 0 237 telefon numarası ve tüm Adese mağazalarından ulaşılabilecek.

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL BİRÇOK ÜRÜNDE İNDİRİM

Adese’de Anneler Günü’ne özel; küçük ev aletlerinden mutfak gereçlerine, zücaciyeden kozmetiğe, ayakkabıdan konfeksiyona, gıdadan temizliğe birçok üründe indirim fırsatları sunuluyor. 5 – 18 Mayıs 2017 tarihleri arasında Adese’de; Atma Avandia bayan eşarp çeşitlerinden 1 alana 1 bedava, Dove deodorant ve EDT ürünlerinde yüzde 50, Polaris bayan çanta çeşitlerinde yüzde 30, Özdilek havlu çeşitlerindeyse yüzde 20 indirim fırsatı bulunuyor. Adese’de ayrıca; İpana, Oral-B, Rexona, Kenton, Çınar baharat ürünleri ve Calve soslarda yüzde 25 kasa indirimi bulunurken Adese Kart ile Omo, Rinso, Yumoş, Domestos, Cif ve Sunlight ürünlerinden yapılacak 25 liralık alışverişe de 5 lira Adese Puan hediye ediliyor.

555 MUHTEŞEM HEDİYE KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Anneler Günü’nün yanında Adese’de, P&G işbirliği ile düzenlenen hediye kampanyası da devam ediyor. 30 Haziran 2017 tarihine kadar Adese Kart ile tek seferde 25 TL ve katları tutarında Gillette, Permatik, Oral-B ve İpana markalı ürünlerden alışveriş yapan herkes 1 adet 2016 Model Toyota C-HR otomobil, 9 adet 40 inç Samsung Led TV, 9 adet Samsung A5 cep

telefonu, 7 adet Braun epilasyon cihazı, 9 adet 7 inç Samsung tablet, 20 adet Braun saç düzleştirici ve 500 adet 50 TL değerinde Adese Hediye Kart kazanma fırsatı yakalıyor.