Adese okul sezonunu açtı

Adese okul sezonunu açtı

Adese, okula dönüş heyecanı yaşayan öğrenciler için okul üniformalarını yine en uygun fiyatlarla sunuyor.

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, okul üniformalarındaki çeşitliliği, uygun fiyatları ve taksit imkânlarıyla okul alışverişlerine hazırlanan müşterilerini bekliyor. Mağazalarında, öğrencilerin okul üniformalarıyla ilgili tüm ihtiyacını karşılayabilecek ürün çeşitliliğiyle hizmet veren Adese, 50 TL ve üzeri alışverişlerde anlaşmalı banka kartlarına 9 aya varan taksit fırsatıyla bu yıl da ailelere alışveriş kolaylığı sağlamaya devam ediyor.

Okul kıyafetlerinin satışını Konya’daki beş büyük mağazasında yapacak olan Adese, reyonlarında Ayteks markalı üniformalara yer veriyor. Kulesite Adese’de tüm okulların üniformalarını bulunduran Adese; Zafer, Süleymaniye, Otogar ve Hersek şubelerinde ise mağazanın bulunduğu bölgeye yakın okullara ait kıyafetleri öğrencilerin beğenisine sunuyor.

Adese, üniformaların yanı sıra okul çantası beslenme çantası ve ayakkabı gibi okul kıyafetlerini tamamlayıcı aksesuarlarda da geniş ürün yelpazesi, taksit fırsatları ve uygun fiyatlarıyla ailelerin yüzünü güldürüyor. Nihal Kavak - Memleket