Adese, Bolu’da Büyümeye Devam Ediyor

Adese, Bolu’da Büyümeye Devam Ediyor

Ankara ve Karaman’da açtığı iki mağazayla şube ağını genişletmeye devam eden Adese, Bolu’daki sekizinci şubesini de açarak toplamda 146’ncı mağazasını müşterilerinin hizmetine sundu.

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesi ve Karaman’da açtığı şubeleri müşterilerinin hizmetine sunan Adese, Bolu’da açtığı yeni şubesiyle de büyüme ivmesini devam ettiriyor. Adese, Bolu’daki sekizinci şubesi olan Bahçelievler mağazasının açılışını Adese Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Akay, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, Adese yöneticileri ve müşterilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

Ramazan ayı içerisinde 3 farklı ilde mağaza açılışı gerçekleştirdiklerini ifade eden Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben; “Ankara ve Karaman’da arka arkaya açtığımız mağazaların ardından Bolu’da bir şube daha açarak büyümemizi sürdürüyoruz. Bu mağaza ile Bolu’daki sekizinci şubemizi müşterilerimizin hizmetine sunarken toplamda da 146’ncı mağazamızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde yeni mağazalar açarak şube sayımızı daha da artıracağız” dedi.

Bahçelievler mağazasında 500 m² ticari alanda 3 kasa ve 14 personeliyle müşterilerine hizmet vermeye başlayan Adese; gıda, şarküteri, temizlik, kozmetik ve zücaciyeye başta olmak üzere 6 bin farklı ürünü bir arada sunuyor.