Adese Bir Kez Daha Türkiye’nin En Büyükleri Arasında

Adese Bir Kez Daha Türkiye’nin En Büyükleri Arasında

BrandFinance’ın her yıl gerçekleştirdiği “Türkiye’nin En Değerli Markaları” araştırmasında ilk 100’de yer alan Adese, Fortune 500 Türkiye listesinde ise Türkiye’nin en büyük 216. şirketi oldu

Sahip olduğu tüm varlık ve değerleriyle perakende sektöründe öncü olmak hedefiyle çalışmalarını sürdüren Adese, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl yine Türkiye’nin en değerli ilk 100 markası arasına girdi.

Dünya çapında gerçekleştirdiği araştırmalarla tanınan uluslararası marka değerlendirme kuruluşu BrandFinance, ‘Türkiye’nin En Değerli Markaları’ araştırmasının bu yıl sekizincisini gerçekleştirdi.  Adese, 25 milyon dolar marka değeri ile 90. sıradan listeye girmeyi başararak, bir kez daha Konya’nın en değerli markası oldu.

Fortune dergisi tarafından yapılan, Türkiye'nin en büyük, en kârlı, en hızlı büyüyen ve en yüksek istihdamını sağlayan şirketlerinin yer aldığı ‘Fortune Türkiye 500’ listesi de açıklandı. Dünyanın en prestijli iş ve ekonomi dergisi Fortune’un araştırma sonuçlarına göre Adese en büyük 216. şirketi olarak listede yer aldı. Adese, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin en büyük şirketleri arasına girmeyi başardı.

Konya, Afyonkarahisar, Aksaray, Karaman, Ankara, Bolu, Mersin ve Isparta olmak üzere Türkiye’nin 8 şehrinde hizmet verdiklerini belirten Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben: “Adese kurulduğu 1991 yılından bu yana sağlam ve emin adımlarla perakende sektöründeki büyümesini sürdürüyor. Hem Fortune 500 Türkiye listesinde hem de BrandFinance’ın Türkiye’nin En Değerli Markaları listesinde yer almamız da bunun bir göstergesi. Biz, Adese olarak güçlü finansal yapımız, sahip olduğumuz profesyonel insan kaynağı ve yeni yatırımlarımızla birlikte perakende sektöründeki konumumuzu güçlendirmeye ve kurumsal hedeflerimizi ileriye taşımaya devam edeceğiz” dedi.