Adese aşureye hazır

Adese aşureye hazır

Bu yıl 30 Eylül Cumartesi gününe denk gelen Aşure Günü için hazırlıklarını tamamlayan Adese, bu anlamlı güne özel oluşturduğu reyonlarında müşterilerine bol çeşit, uygun fiyat avantajları sunuyor.

 

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, bu yıl 30 Eylül Cumartesi gününe denk gelen Aşure Günü öncesinde tüm mağazalarında aşurelik malzeme ve ürünlerin yer aldığı reyonlar kurdu. Adese mağazalarında aşure için temel malzemeler olarak kabul edilen buğday, nohut, fasulye, toz şeker, süt, pirinç, kuru üzüm, kuru kayısı ve kuru incir gibi ürünler indirimli fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca aşureye daha güzel bir görünüm kazandırmak için kullanılan ceviz, fındık, çam fıstığı, badem, nar, susam, kenevir, kuş üzümü ve tarçın gibi ürünler de uygun fiyatlarla Adese müşterilerini bekliyor.

OKUL ALIŞVERİŞİNE DAİR NE VARSA ADESE’DE VAR!

Adese’de; Aşure Günü’ne özel hazırlanan fırsatların yanı sıra, okul ve kırtasiye ürünlerinde sunulan avantajlar da devam ediyor. Adese müşterilerinin yoğun ilgi gösterdiği okul ve kırtasiye ürünleri arasında sadece Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan ürünler yer alıyor. Adese reyonlarında defterden kaleme, sırt çantasından beslenme çantasına, kalemtıraştan boyama kalemine, abaküsten mataraya kadar öğrencilerin tüm okul ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler sunuluyor.Haber Merkezi