Adese, Anneler Günü’nü Özel Kampanyalarla Kutluyor

Adese, Anneler Günü’nü Özel Kampanyalarla Kutluyor

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, 10 Mayıs’ta kutlanacak Anneler Günü için özel fırsatlarla annelerin sevincine ortak oluyor.

Adese, alışverişi fırsata çeviren kampanyalarına anneler günüyle devam ediyor. Anneler Gününe özel indirimler ve kampanyalar düzenleyen Adese, annelere özel tüm ürünlerde bol çeşit ve uygun fiyatı bir arada sunuyor.

Adese ve Adesem mağazalarında 8 - 14 Mayıs tarihleri arasında kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde %50’ye varan indirimler annesine hediye almak isteyen Adese müşterilerini bekliyor. Xo, Hunca, Axe, Dove, Rexona, Bellisima, Blade, C-Thru, Emotion First Class, Match, ve Privacy kozmetik ürünlerinde kasada %35 indirim sunan Adese; Nivea, Neutrogena, Garnier ve Diadermine cilt bakım ürünlerinde ise kasada %50 indirim uyguluyor. Anneler Günü’ne özel indirimleri kozmetik ve cilt bakım ürünleriyle sınırlı tutmayan Adese, 14 Mayıs’a kadar geçerli olan kampanyasıyla konfeksiyon, ayakkabı, züccaciye ve küçük ev aletlerinde de müşterilerine zengin ürün çeşidi ile uygun fiyat avantajı sunuyor.

Anneler Günü’nde Bebekler Yarışacak

Adese ve Huggies işbirliğiyle Anneler Günü’nde anneler ve bebekler için de emekleme yarışması yapılacak. Geçtiğimiz yıl Babalar Günü’nde düzenlenen emekleme yarışması, bu yıl da 9-10 Mayıs tarihlerinde Kulesite Adese mağazasında düzenlenecek. Emekleme yarışmasına anneler, 6 - 12 aylık bebekleriyle birlikte katılabilecek. Huggies’in tüm yarışmacılara çeşitli hediyeler vereceği etkinlikte birinci olan katılımcılar, 1 adet Huggies bebek bezi ve Adese’den 50 TL değerinde ‘Hediye Kart’ kazanacak.