Adem Karataş Hoca'dan  Kurbana özel yeni bir kitap!

Adem Karataş Hoca'dan Kurbana özel yeni bir kitap!

İlahiyatçı-Yazar Adem Karataş’ın Kurban'a özel çıkardığı "Dünden Bugüne Kurban İbadeti" isimli eseri Kitapmatik Yayınları’nda satışa çıktı.

Karataş kitabıyla ilgili, “Hz. Âdem aleyhisselâm'ın çocuklarının Allah'a kurban sunmalarından, İbrahim aleyhisselâm'ın oğlu İsmail aleyhisselâm'ı kurban etmesine, bayram gecesinde yapılacak ibâdetlerden, bayram namazının kılınışına ve kurban ibâdetinin fıkhından kesilmesine kadar, aklınıza takılacak tüm sorularınızın cevabını bulabileceğiniz Dünden Bugüne Kurban İbadeti kitabımızı okuyucularımıza takdim ediyorum. İnşaallah faydalanılan ve de benim için sadaka-i câriye olacak bir eser olması dileği ile”  dedi.

ADEM KARATAŞ KİMDİR?

Âdem Karataş, 1968 yılında Konya’nın Bozkır ilçesi Tepearası Köyünde dün-yaya geldi. Yazar ilköğrenimini Yavuz Selim İlkokulu’nda, iki yıllık Kur’ân Kursu eğitimini Fatih Kur’ân Kursu’nda, Ortaöğrenimini de Konya Merkez İmam Hatip Lisesi’nde 1983-1989 yılları arasında tamamladı. Üç yıllık kitapçılık hayatından sonra, 1992 yılında Siirt ili Pervari ilçesi Beğendik Kasabası Merkez Câmii’nde İmam Hatip olarak göreve başladı. 1996 yılında Konya ili Meram ilçesi Güneydere Köyüne naklen atandı. 1999 yılında Meram ilçesi Kurtuluş Câmii’ne geldi. İmamlık görevi esnasında Eskişehir A.Ö.F. Sosyal Bilimler Önlisans Programını bitirdi. Âdem KARATAŞ Düzenli olmamakla beraber Damla Dergisi, Merhaba ve Ha-kimiyet Gazeteleri’nde fıkhi makaleler yazmakta, Radyo En radyosunda da İlmihâl sohbetleri yapmaktadır.

Âdem KARATAŞ 2000 yılından itibaren Uzunharmanlar Muradiye Câmii’nde İmam Hatib olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir kız babasıdır. Karataş'ın bugüne kadar yayınlanmış çok sayıda kitabı bulunmaktadır.