Adem Alemdar'dan Ribat'a hayırlı olsun ziyareti

Adem Alemdar'dan Ribat'a hayırlı olsun ziyareti

İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Alemdar Ribat Eğitim Vakfı'nı ziyaret ederek Mehmet Küçüktoka'ya hayırlı olsun dileklerini iletti.

Geçtiğimiz günlerde Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Muzaffer Büyük'ten devralan Mehmet Küçüktoka'yı ziyaret eden İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Alemdar, Küçüktoka'ya 'hayırlı olsun' temennilerini iletirken yeni görevinde başarılar diledi. Dernek ve vakıf faaliyetlerinin yoğun olarak gerçekleştirildiği Konya'da, Ribat Eğitim Vakfı'nın Konya başta olmak üzere Türkiye ve dünyada önemli bir görevi üstlendiğini belirten Alemdar, “Memleket Gazetesi olarak Ribat'ın yaptığı güzel çalışmaları takip ediyoruz. Konya başta olmak üzere mazlum coğrafyalarda da bu ülkenin merhametli yüzünü hissettiren Ribat Eğitim Vakfı sadece Konya'da değil Türkiye'ye örnek bir vakıf olduğunu ortaya koyuyor. Bu önemli sorumluluğu yerine getirme aşamasında bizlere düşen görevleri de yapmaya hazırız." diyerek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı devralan Mehmet Küçüktoka'ya da görevinde başarılar diledi.

img_2151.jpg

RİBAT’TA YENİ DÖNEM

Ribat Eğitim Vakfı'nın çalışmalarını anlatan Başkan Mehmet Küçüktoka da, aldığı görevlerden her zaman gönüllü olarak çalıştıklarını söyledi. Vakıfçılığın gönül işi olduğunun altını çizen Küçüktoka, “Bizim farklı birimlerimiz var ve bütün birimlerin faaliyetleri hakkında bir rapor istedim. Hepsini bir bir değerlendiriyorum. Devraldığımız bayrağı daha yükseklere taşımak için gece gündüz çalışıyoruz. Ribat olarak yeni projeler üzerinde çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde ayrıntılı bir şekilde paylaşacağız. Bu şehir, bu ülke ve mazlum coğrafyalar için yeni adımlar atıyoruz. Bu anlamda basın hem bizim hem de bu şehir için önemli bir etkendir. Memleket gazetesi bu şehirde basın adına önemli bir boşluğu dolduruyor." diyerek Adem Alemdar'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

img_2162.jpg

Öte yandan ziyarette, Adem Alemdar'ın yanısıra gazetemiz Haber Müdürü M. Ali Elmacı, Ribat Eğitim Vakfı Başkan Yardımcısı Abdullah Çay ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Döğdü yer aldı.  Servet R. Çolak- Memleket

img_2170.jpg