Adaylardan Yalıhüyük’e ziyaret

Adaylardan Yalıhüyük’e ziyaret

AK Parti Konya milletvekili adayları Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir ve Ömer Faruk Kanık, Yalıhüyük ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek 7 Haziran Genel Seçimleri için oy istedi.

Ak Parti Konya İl Başkanlığı tarafından yürütülen seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Konya milletvekili adayları Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir ve Ömer Faruk Kanık, Yalıhüyük ilçesinde vatandaş ve esnafları ziyaret etti. AK Parti’nin hedeflerini anlatan Özdemir ve Kanık’ın ilk durağı AK Parti Yalıhüyük İlçe Başkanlığı oldu. Parti yönetici ve üyeleriyle bir süre sohbet ettikten sonra esnaf ve vatandaşlarla buluşarak onların sorunlarını dinleyen Özdemir ve Kanık, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na ve AK Parti’ye destek istedi. Özdemir ve Kanık’a Yalıhüyük İlçe Belediye Başkanı Hasan Koçer, Yalıhüyük İlçe Başkanı Bülent Tekin ve ilçe yönetimi eşlik etti.

            ÖZDEMİR: OYLARINIZI ÖDÜNÇ İSTİYORUZ

AK Parti’den aday olan herkesin telefonlarının 24 saat açık olduğunu ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hacı Ahmet Özdemir, her zaman vatandaşları dinlemeye hazır olduklarını söyledi. Özdemir, “Milletvekili adaylarımız içerisinde aday adaylığı sürecinde vatandaşlarımıza telefonunu dağıtan, aday olduktan sonra da numarasını değiştiren olmadı. Bizlere 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz. Bizler günübirlik projeler üretmiyoruz. Gelecek odaklı projeler üretiyoruz. Çünkü çok eskiye dayanan bir davamız var. Seçim çalışmalarında özellikle polemiğe girmemeye dikkat ediyoruz. Farklı siyasi partilere gönül vermiş vatandaşlarımız var, olabilir. Onların da gönüllerine girmeye çalışıyoruz. Ve özellikle şunu vurguluyoruz: Rahmetli Turgut Özal Malatya’dan, Süleyman Demirel Isparta’dan aday oldu. Halkı büyük bir destek verdi ve karşılığını aldılar. Bizim de Sayın Başbakanımıza destek vermemiz gerekiyor. Bu yüzden muhalif olanların partileri gönlünde kalsın. Bu seçimlerde oylarını ödünç istiyoruz. Bu özelde Konya’nın, genelde Türkiye’nin menfaatine olacaktır” dedi.

            KANIK: BU SEÇİM BÜYÜK BİR SINAV

Ardından vatandaşlara seslenen AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Faruk Kanık, önümüzdeki seçimin çok önemli olduğuna işaret ederek başladığı konuşmasına şöyle devam etti: “Eskiden hemşerilerimiz Ankara’ya bir proje ile gittiklerinde üzerlerinde bir çekingenlik, bir sıkılganlık olurdu. Projelerinin kabul edilmeyeceği korkusuna kapılırlardı. Ama artık her şey değişti. Şimdi Konya’nın bir başbakanı var ve tüm hayırlı projeleri bizzat destekliyor. Bu seçimin önemi de buradan kaynaklanıyor. Bu seçim büyük bir sınav bizim için. Biz en başta ülkemizin ve şehrimizin geleceği için mikro milliyetçilik yapacağız ve hemşerimiz, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nu destekleyeceğiz. Tüm kadromuzla etkili bir temsil gücü oluşturacağız. Büyük Türkiye’nin inşası için gece demeden, gündüz demeden çalışacağız, emek vereceğiz. Sizlerin de bu büyük davada desteklerinizi bekliyoruz. Sayın Hacı Ahmet Özdemir Bey’in de dediği gibi telefonlarımız her zaman açık olacak. Ne zaman bize ulaşmak isterseniz ulaşacaksınız” ifadelerini kullandı.