Aday Adayı Yalınız ilçe ziyaretlerinde

Aday Adayı Yalınız ilçe ziyaretlerinde

AK Parti’den 27. Dönem Konya Milletvekili Aday Adayı olan Cengiz Yalınız İlçe ziyaretlerine devam ediyor

Cengiz yalınız ziyaretler kapsamında, Cihanbeyli, Kulu ve Altınekin ilçelerinde Belediye Başkanları ve Ak parti ilçe yönetimleri ile görüşerek hafta sonu gerçekleştirilecek olan temayül yoklamasında  destek istedi. Gittiği yer yerde büyük ilgi ve sevgi ile karşılanan Cengiz Yalınız; "Dünya Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kadrosunda ülkemizin yönetiminde yer almak, Konya’mıza ve ülkeme olan vefa borcumu ümmete hizmet olarak ödemek istiyorum" dedi.

CENGİZ YALINIZ KİMDİR?

1965 yılında Konya’nın  Kulu ilçesi Tuzyaka köyünde doğdu.İlk , ortaokul ve liseyi Kulu’ da bitirdikten sonra Çukurova Üniversitesi Hatay Eğitim Yüksek Okulunu bitirdi .20 yıl öğretmenlik yaptıktan  sonra kendi  işini kurarak ticarete atıldı.

 YALINIZLAR TARIM Ürünleri Ldt Şti adı altında Konya Ticaret Borsası ve Konya Ticaret Odası üyesi olarak Lisanslı depoculuk yapmakla birlikte, Ayrıca Konya bölgesinin büyük çapta sertifikalı tohum üreticilerindendir.

Konya Ticaret Borsasında faaliyet göstermekle birlikte .Konya’nın Kulu, Cihanbeyli, Tavşançalı, Karapınar bölgelerinde de toprak mahsülleri alım ve satımı yapmakta olan Cengiz Yalınız evli ve  üç çocuk babasıdır. Haber Merkezi

resim878788.jpgaday-adayi-yaliniz--(3).jpgaday-adayi-yaliniz--(4).jpgaday-adayi-yaliniz--(5).jpg