Adana'daki silahlı saldırı

Adana'daki silahlı saldırı

Seyhan ilçesinde bir kişinin öldüğü iki kişinin yaralandığı silahlı saldırı olayıyla ilgili üç şüpheli adliyye sevk edildi

ADANA (AA) - Kentte Suriye uyruklu bir kişinin öldüğü iki kişinin yaralandığı silahlı saldırı olayının şüphelisi üç kişi adliyeye sevk edildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ilçesinde Suriye uyruklu Muhammet Mustafa'nın (25) öldüğü, Kemal Ahmet (21) ve Ahmet Habaş'ın yaralandığı silahlı saldırının zanlısı İbrahim S. (22), Vedat K. (21) ve Renas S'yi (24) evlerine düzenlediği operasyonla yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

 Suriye'deki iç savaştan kaçarak Adana'ya gelen ve tarlalarda çalışan Muhammet Mustafa, Kemal Ahmet ve Ahmet Habaş, Gülbahçe Mahallesi'nde kiraladıkları evin yakınında iki gün önce pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu yaralanmış, yaralılardan Muhammet Mustafa kaldırıldığı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Hafif yaralanan Kemal Ahmet ve Ahmet Habaş ise Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu edilmişti.

 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı