Adana'daki polis merkezine saldırı

Adana'daki polis merkezine saldırı

CHP Adana Milletvekili Tümer:"Gencecik iki arkadaşımız bu vatan için, bu toplum için, huzur ve güven sağlamak için görevinin başında şehit edilmiştir, acımız çok büyük"- Polis memuru İpek'in şehit olduğu haberini alan yakınları, ilçe emniyet müdürlüğü bah

ADANA (AA) - CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, "Gencecik iki arkadaşımız bu vatan için, bu toplum için, huzur ve güven sağlamak için görevinin başında şehit edilmiştir, acımız çok büyük" dedi.

Pozantı Emniyet Müdürlüğü binasına yapılan saldırının ardından olay yerine gelen Tümer, yetkililerden bilgi aldı, başsağlığı dileğinde bulundu.

Çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Tümer, "Gencecik iki arkadaşımız bu vatan için bu toplum için huzur ve güven sağlamak için görevinin başında şehit edilmiştir, acımız çok büyük. Keşke böyle olmasaydı. Herkesin oturup tekrar düşünmesi lazım. Acımız çok büyük" diye konuştu.

Öte yandan, olayı duyarak ilçe emniyet müdürlüğü binasına gelen polis memuru İsa İpek'in yakınları bahçede gözyaşı döktü. Fenalık geçirenlere sağlık ekipleri müdahale etti.

Terör örgütü PKK üyesi bir grubun, Pozantı Emniyet Müdürlüğü binasına girerek gerçekleştirdiği silahlı saldırıda 2 polis şehit edilmiş, çıkan çatışmada 2 terörist öldürülmüştü.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı