Adana'daki cinayet

Adana'daki cinayet

Bir kişinin tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı

ADANA (AA) - Adana'da bir kişinin tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi İsmetpaşa Mahallesinde 9 gün önce R.Ç'nin kullandığı motosiklette bulunan Duran Han'ın bir otomobilden ateş edilerek öldürülmesi olayına karıştığı iddia edilen zanlıların kimlikleri tespit edildi.

Soruşturma kapsamında aranan ve olayda tabancayı kullandığı ileri sürülen C.T. teslim olurken, babası A.T, arkadaşları Ö.S. ve S.S. ise yakalandı.

Zanlı C.T'nin ifadesinde, aralarında anlaşmazlık bulunan R.Ç. ile yolda karşılaştıklarını, kendilerine silah doğrultması üzerine tabancayla ateş ettiğini, ancak yanlışlıkla arkasındaki Duran Han'ın vurulduğunu öne sürerek, babasının ise olayla ilgisinin bulunmadığını iddia etti.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkartılan zanlılardan A.T. ile Ö.S. serbest bırakılırken, C.T. ile S.S. ise tutuklandı.

- Olay

İsmetpaşa Mahallesinde 17 Ekim'de arkadaşı R.Ç'nin kullandığı motosiklette bulunan Duran Han kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce tabancayla ateş edilmesi sonucu yaralanmış, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :