Adana'daki cinayet

Adana'daki cinayet

70 yaşındaki kişinin evine temizliği gelen ve katil zanlısı olarak tutuklanan kadının, olaydan sonra evden çalınan 8 bin 500 avroyu bozdurduğu iddia edildi- Cinayet zanlısı kadının, cesedin bulunduğu gün döviz bürosuna gittiğini gösteren güvenlik kamerası

ADANA (AA) - Adana'da ölü bulunan 70 yaşındaki kişinin evine temizliği gelen ve katil zanlısı olarak tutuklanan kadının, olaydan sonra evden çalınan 8 bin 500 avroyu bozdurduğu ileri sürüldü.

Cinayet zanlısı Selma C'nin (39), 15 yaşındaki kızıyla, maktul Osman Efe'nin cesedinin merkez Sarıçam ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ndeki evinde bulunduğu gün, bir döviz bürosuna gittiği belirlendi.

Döviz bürosunun güvenlik kamerası görüntülerine göre, maktulün evinde sakladığı 8 bin 500 avroyu çaldığı öne sürülen zanlı Selma C, çantasından çıkardığı parayı veznedeki görevliye uzatıyor. Görevli, daha sonra Selma C'ye bir miktar para veriyor.

Selma C, aldığı paraları sayıp çantasına koyduktan sonra çevresine bakınıp kızıyla buradan ayrılıyor.

- Olayın geçmişi

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 12 Ekim günü Osman Efe'yi evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulmuş, evde yaptığı incelemede üzerinde kan izi olan bir kadın terliği ve bir sandalyede kanlı ayak izi, bir bacanın girişinde de kanlı el izi tespit etmişti. 

Yakınlarından Efe'nin bacada 8 bin 500 avro sakladığı bilgisini de alan ekipler, paranın belirtilen yerde olmadığını belirlemiş, eve düzenli olarak temizliğe geldiğini öğrendiği Selma C'yi babasının evinde yakalamıştı. Gözaltına alınan evli ve iki çocuk annesi Selma C, sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı