Adana'da köpeğe saldırı iddiası

Adana'da köpeğe saldırı iddiası

Adliye çevresinde yaralı halde bulunan bir köpek, avukatların girişimi sonucu tedavi ettirildi- Avukat Adamhasan:"Veteriner, yaranın kesici ve delici aletle yapıldığını söyledi"

ADANA (AA) - Adana Adliyesi yakınlarında kesici aletle yaralandığı belirtilen köpek, avukatların girişimi sonucu tedavi ettirildi.

Adliye çevresindeki esnaf tarafından beslenen ve "Beyaz" adı verilen köpeğin karın bölgesinden yaralı olduğunu gören Adana Barosu Hayvan Hakları Komisyonu üyesi avukatlar Funda Adamhasan ve Selay Dağsuyu, hayvanın tedavisi için girişimde bulundu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Aracı ile bir veterinere götürülen köpeğin karnındaki kesik bölgesi dikildi.

Adamhasan, yaptığı açıklamada, hayvana karşı bir saldırı ihtimali üzerinde durduklarını belirterek, "Veteriner, yaranın kesici ve delici aletle yapıldığını söyledi. Yaraya dikiş atıldıktan sonra antibiyotik verildi. Biz bunu kim yaptıysa cezalandırılması için gerekeni yapacağız. Şu anda, adliye çevresindeki güvenlik kamera görüntüleri inceleniyor." dedi.

Öte yandan, polis ekipleri de savcılık talimatıyla olayın aydınlatılması için çalışma başlattı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :