Adana'da kadınların bıçaklı kavgasına ilişkin dava

Adana'da kadınların bıçaklı kavgasına ilişkin dava

Kısa boylu ve zayıf olması nedeniyle kendisiyle alay ettiği gerekçesiyle ağabeyinin eski sevgilisi ve kavgayı ayırmaya çalışan arkadaşını bıçakla yaraladığı ileri sürülen sanığın, 22 yıl hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi

ADANA (AA) - Adana'da, kısa boylu ve zayıf olması nedeniyle "tipine bak" diyerek kendisiyle alay ettikleri gerekçesiyle ağabeyinin eski sevgilisi ile arkadaşını bıçakla yaraladığı iddia edilen sanığın, 22 yıl hapis istemiyle yargılandığı davanın duruşması yapıldı.

Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Remziye Demir, olayda yaralanan Serap B. ve Çiğdem A. ile tarafların avukatları katıldı.

Mahkeme heyetinin söz verdiği Serap B, sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi.

Remziye Demir'i ağabeyiyle arkadaş oldukları için tanıdığını ifade eden Serap B, "Aile, ben daha önce evlenip boşandığım için istemiyordu. Bundan dolayı sosyal medyada zaman zaman Remziye ile tartıştığımız olmuştur. Olay günü Remziye elindeki bıçakla arkamızdan gelip beni önce kalbimden sonra kolumdan yaraladı. Olayı, bayıldığım için tam hatırlamıyorum." diye konuştu.

Sanık Demir ise olay nedeni ile pişman olduğunu kaydetti.

Mahkeme heyeti, Remziye Demir’in tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı olay yerindeki güvenlik görüntülerinin istenmesi için 15 Kasım'a erteledi.

- Olay

Sanık Demir, Merkez Seyhan ilçesi Kocavezir Mahallesi'nde 11 Mayıs'ta kavga ettiği ağabeyinin eski sevgilisi Serap B'yi kalbinden ve kolundan bıçakladığı, kavgayı ayırmaya çalışan iş arkadaşı Çiğdem A'yı da elinden yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınmış, ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :