Adana'da dolandırıcılık iddiası

Adana'da dolandırıcılık iddiası

Kebapçı ve taksiciyi dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlıdan biri tutuklandı

ADANA (AA) - Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, kebapçı ve taksiciyi dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlıdan biri tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, polisi arayan taksi şoförü B.K, Kuruköprü Mahallesi Çakmak Caddesi'nde bir müşterisi tarafından dolandırıldığı ihbarında bulundu.

B.K, polise, müşterisinin, bir yakınına para vereceğini ancak bozuğunun olmadığını, döndüğünde yolculuğa devam edip taksi ücretiyle ödemek üzere 75 lira istediğini ve para verdiği müşterisinin bir iş merkezine girdikten sonra dönmediğini anlattı.

Öte yandan, kebapçı E.E. de emniyet müdürlüğüne giderek, telefonla arayıp iki kişilik kebap siparişi veren kişi tarafından dolandırıldığı yönünde şikayette bulundu. 

Kebapçı E.E. de ifadesinde, sipariş veren müşterisinin 100 lira para üstü istediğini, teslimata gittiği apartmanın önünde kendisini karşılayan kişinin 75 lirayı alıp ve 5'inci kattaki evinde siparişi bekleyen karısının hesabı ödeyeceğini söyleyip ayrıldığını belirtti. E.E, belirtilen dairede yaşayanların ise sipariş vermediklerini dile getirdiğini aktardı.

Polis ekipleri, kebapçı ve taksicinin ifadesi doğrultusunda iki zanlının eşkalini tespit etti. Ekipler, zanlılar Ferhat E. ile İzzet Ç'yi bir otomobilde yakaladı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirildi.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan Ferhat E. tutuklandı, diğer zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı