Adana'da anne ile kızının öldürülmesi

Adana'da anne ile kızının öldürülmesi

Karısı ile kızını, tabancayla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kişinin, borçlarını kapatmak için evi satma meselesi yüzünden ailesiyle arasında çıkan tartışma sonucu cinayeti işlediği belirtildi

ADANA (AA) - Karısı ile kızını tabancayla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kişinin, borçlarını kapatmak için evi satma meselesi yüzünden ailesiyle arasında çıkan tartışma sonucu işlediği belirtildi.

Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi'ndeki DSİ TOKİ Konutlarında eşi Nazan Ş. (45) ile kızı Ladin Ş'yi (15) tabancayla öldürdüğü iddiasıyla yakalanan H.Ş'nin, Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgusu tamamlandı.

Karısı ve kızını öldürdüğü tabancayla intihar etme hazırlığındayken yakalandığı öne sürülen H.Ş, çelik yelek giydirilerek getirildiği Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Polis ekiplerinin Adli Tıp Birimi çevresinde geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü. Daha sonra adliyeye sevk edilen H.Ş, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kuaför dükkanı sahibi olduğu öğrenilen H.Ş'nin, iflas ettiği ve borçlarından dolayı evine haciz geldiği öğrenildi. Şüphelinin, borcunu ödeyebilmek için evi satmak istediği ancak evin tapusu üzerine olan eşi Nazan Ş'nin bunu kabul etmemesi nedeniyle aralarında tartışma çıktığı belirtildi.

Dün gece, Nazan Ş. ile kızı Ladin Ş, evlerinde tabancayla öldürüldükten sonra cesetleri battaniyeye sarılı halde bulunmuş, karısı ve kızını öldürdüğü ileri sürülen H.Ş, Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu yakalanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı