Adana Demirspor'da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

Adana Demirspor'da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

- Teknik direktör Sözeri: "Sahamızda oynayacağımız zorlu maçtan galibiyetle ayrılıp camiamızın yüzünü güldürmek istiyoruz. Tüm hazırlıklarımızı 3 puan almak için yapıyoruz"


ADANA (AA) - Adana Demirspor, TFF 1. Lig'in 6. haftasında 2 Ekim Pazar günü sahasında Şanlıurfaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Aytaç Durak Tesisleri'nde, teknik direktör Erkan Sözeri idaresinde gerçekleştirilen antrenman, koşuyla başladı. İstasyon çalışmaları ve teknik ağırlıklı organizasyonlarla süren idman, yaklaşık 1,5 saatte tamamlandı.

Futbolcularıyla antrenmanda bir toplantı yapan Erkan Sözeri, oyuncularından Şanlıurfaspor maçına konsantre olmalarını istedi.

Deplasmanda 4-2 kaybettikleri Balıkesirspor karşılaşmasının geride kaldığını ve uzun süren lig mücadelesinin birçok değişime açık olduğunu anlatan Sözeri, oyuncularına sonuna kadar güvendiğini vurguladı.

Şanlıurfaspor müsabakasında güzel oyunla iyi bir sonuç almak istediklerini aktaran Sözeri, şunları kaydetti:

"Sahamızda oynayacağımız zorlu maçtan galibiyetle ayrılıp camiamızın yüzünü güldürmek istiyoruz. Tüm hazırlıklarımızı 3 puan almak için yapıyoruz. Bazı hatalardan ders alarak daha dikkatli olacağız. Çıkışımızı bu hafta Şanlıurfaspor maçıyla başlatıp seri galibiyetler almak istiyoruz. İnşallah bu hafta istediğimiz sonucu alacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :