Adana Demirspor, Şanlıurfaspor maçına hazır

Adana Demirspor, Şanlıurfaspor maçına hazır

- Teknik direktör Sözeri:- "Şanlıurfaspor maçını çıkış karşılaşması olarak görüyoruz"


ADANA (AA) - TFF 1. Lig'in 6. haftasında, sahasında Şanlıurfaspor ile karşılaşacak Adana Demirspor, hazırlıklarını tamamladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, turuncu-beyazlılar, yarın oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını, Aytaç Durak Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla bitirdi.

İdmanın ardından açıklamada bulunan teknik direktör Erkan Sözeri, taraftar ve iç saha avantajını iyi değerlendirmek istediklerini belirtti.

Bütün hazırlıklarını galibiyet hedefiyle yaptıklarını aktaran Sözeri, şunları kaydetti:

"Şanlıurfaspor maçını çıkış karşılaşması olarak görüyoruz. Bu maçın hazırlıklarını da oyuncularımızla en iyi şekilde yaptık. Biz de dahil herkes iyi sonuçlar istiyor ancak zaman zaman inişli çıkışlı grafikler olabiliyor. Bu maçı taraftarımızın önünde 3 puanla kapatıp milli maç arasına hem moralli hem de galibiyetle girmek istiyoruz. Liderin 10 puanda olduğunu görüyoruz ve şu anda kaybedilmiş hiçbir şey yok. Bu ligde herkes herkesi yenebilir gerçeği var. Her maça bu mantaliteyle hazırlanıyor ve her rakibe saygı duyuyoruz."

Sözeri, oyuncularının tüm hafta boyunca gerçekleştirdikleri antrenmanlarda, başarılı bir performans gösterdiğine dikkati çekerek, "Şanlıurfaspor maçına da her zamanki gibi aynı ciddiyet ve hırsla hazırlandık. Geçen hafta aldığımız ilk mağlubiyeti Şanlıurfaspor karşılaşmasıyla unutturmak istiyoruz. Bütün oyuncularımız, camiamız, yönetimimiz ve teknik heyet olarak zorlu 90 dakikaya hazırız. İnşallah maçı da en iyi şekilde oynayıp güzel bir sonuçla bitirmeyi planlıyoruz." ifadesini kullandı.

Adana Demirspor-Şanlıurfaspor maçı 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda, yarın saat 19.00'da oynanacak.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :