Adana BOTAŞ Genel Menajeri Kutlu:

Adana BOTAŞ Genel Menajeri Kutlu:

"Yeni sezon hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor"

ADANA (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana BOTAŞ'ın genel menajeri Abdullah Kutlu, yeni sezon hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Kutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde başarılı olabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, bu kapsamda her gün ağırlık, şut ve taktik çalışmaları yaptıklarını ifade etti.

7-12 Ekim'de "11. Adana BOTAŞ Cup Kadınlar Basketbol Turnuvası" düzenleyeceklerini hatırlatan Kutlu, "Turnuvaya Adana BOTAŞ'ın yanı sıra Adana ASKİ Spor, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi, As Osmaniye Gençlik ve İstanbul Üniversitesi takımları katılacak. Buradaki karşılaşmalarda rakiplerimizi tanıma fırsatını bulacağız" dedi.

Altyapıya önem verdiklerini anlatan Kutlu, "Bu yıl altyapımızdan gelen sporcular da sahada oynayacak. Başantrenörümüz Ceyhun Yıldızoğlu'nun da yuvaya dönmesi ile geçmişte başlattığımız sistem kaldığı yerden devam edecek. Yeni sezon hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. Önümüzde uzun bir zaman var. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirerek lige iyi başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı