Adalet Bakanı Bozdağ:

Adalet Bakanı Bozdağ:

"Bursa Adalet Kampüsü ile ilgili proje çalışmaları geçmiş yıllarda sürdü ancak çok büyük bir inşaat faaliyeti olacağı için biz bunu etaplara ayırdık. İlk etabın temelini yarın atacağız"

BURSA (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bursa Adalet Kampüsü ile ilgili proje çalışmaları geçmiş yıllarda sürdü ancak çok büyük bir inşaat faaliyeti olacağı için biz bunu etaplara ayırdık. İlk etabın temelini yarın atacağız." dedi.

Bozdağ, AK Parti Bursa İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, İstinaf Mahkemelerinin 20 Temmuz'da 7 yerde hayata geçeceğini ve bunlardan birinin de Bursa'da olacağını söyledi.

Bursa'ya büyük bir Adalet Kampüsü kazandıracaklarına da değinen Bozdağ, "Bursa Adalet Kampüsü ile ilgili proje çalışmaları geçmiş yıllarda sürdü ancak çok büyük bir inşaat faaliyeti olacağı için biz bunu etaplara ayırdık. İlk etabın temelini yarın sayın bakanlarımız ile saat 11.00'de atacağız. İlk etap, İstinaf Mahkemesi olarak kullanılacaktır. Bunun 2 yıl içinde bitmesini temenni ediyoruz." diye konuştu.

Bursa'nın İstinaf Mahkemesinin İstanbul'a bağlı olacağını belirten Bozdağ, İstinaf Mahkemesi ile oluşabilecek lojman sıkıntısını çözmek için 105 lojmanın ihalesinin yapıldığını bildirdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi de ziyaret eden Bakan Bozdağ'ın, Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Arabuluculuk Tahkim ve Divan Kurulu Başkanlığı ziyaretleri basına kapalı gerçekleşecek.

Adalet Bakanı Bozdağ:

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :