Acun Ilıcalı, Konya stadı hakkında neler söyledi

Acun Ilıcalı, Konya stadı hakkında neler söyledi

"Var mısın Yokmusun" yarışması ile tanınan ve yarışmanın ardından çok sayıda projede görev alarak başarı merdivenlerini ard arda kovalayan Mevlüt Acaroğlu gazetemizi ziyaret etti.

Acun Medya ekibi ile milli maç izlemeye geldiklerini ifade eden Acaroğlu, Acun Ilıcalı’nın Konya Torku Arena stadyumu ve taraftarı hakkındaki görüşlerini de aktardı.

Ulusal bir TV’de yayınlanan Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Varmısın Yokmusun yarışması ile tanınan ve ulusal birçok projede görev aldıktan sonra Acun Medya’da görevine devam eden Konyalı Mevlüt Acaroğlu gazetemizi ziyaret etti. Milli maç için Acun Ilıcalı ve ekibiyle Konya’ya geldiğini ifade eden Acaroğlu, “Konya Torku Arena Stadyumu ve taraftarı karşısında Acun abi ve ekibi adeta büyülendi.  Konya’yı ve atmosferi çok sevdiler. Güzel ve heyecanlı bir maç izledik. Son dakika gelen gol ile moralimiz bozulsa da kendimizi Hollanda maçına motive ediyoruz. Aynı taraftar ve coşku ile bu sefer kazanacağımızı ümit ediyoruz” diye konuştu. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni M. Ali Köseoğlu ve Yazı İşleri Müdürü Sami Gediz ise ziyaretten dolayı Acaroğlu’na teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

acun-ilicali,-konya-stadi-hakkinda-neler-soyledi-(2).jpg

acun-ilicali,-konya-stadi-hakkinda-neler-soyledi-(1).jpg

memleket.com.tr