"Açık Kapı Milletin Kapısı" projesi

"Açık Kapı Milletin Kapısı" projesi

İçişleri Bakanlığınca uygulamaya konulan proje kapsamında Bursa Valiliğinde oluşturulan "Açık Kapı Milletin Kapısı" bürosuna vatandaşlar talep, öneri ve sorunlarını iletebilecek

BURSA (AA) - İçişleri Bakanlığının vatandaşın talep, öneri ve sorunlarını doğrudan iletebilmesini öngören "Açık Kapı Milletin Kapısı" projesi, Bursa'da uygulanmaya başlandı.

Bursa Valisi İzzettin Küçük, "Açık Kapı Milletin Kapısı" bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, vatandaşların bu hizmet sayesinde kamu ile ilgili müracaatlarını rahatlıkla yapabileceğini belirtti.

Kamu hizmetlerine erişimin sağlanması açısından bu hizmetin önem taşıdığını ifade eden Küçük, vatandaşların işlemlerinin daha hızlı ve etkili şekilde sonuçlandırılacağını kaydetti.

Küçük, "Vatandaşlarımız 15 ana dalda müracaat yapabilecek. Bu işlemlerde 7 personel görev alacak. Bu birim gerekli işlemleri yaparak sonucu bir hafta içinde vatandaşa bildirecek. İnternet üzerinden de başvuru yapılabilecek. Bu sistem vatandaşlarımızın kamu kurumlarıyla ilgili işlemlerinde ortaya çıkabilecek sorunları en aza indirecek. Vatandaşımıza hayırlı olsun." dedi.

Küçük, daha sonra büro çalışanlarından projeyle ilgili detaylı bilgi aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :