Abdullah Ağar, Konya’da konferans verecek

Abdullah Ağar, Konya’da konferans verecek

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar’ın konuşmacı olarak katılacağı “İhanet Çetelerine Karşı Yeni Türkiye” isimli konferans 25 Şubat Cumartesi günü Saat 20.00’de Uluslararası Gençlik Akademisinde gerçekleştirilecek.

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen Meram Kültür Sanat Yaşam Etkinlikleri sürüyor. Etkinlikler kapsamında Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar’ın konuşmacı olarak katılacağı “İhanet Çetelerine Karşı Yeni Türkiye” isimli konferans 25 Şubat 2017 Cumartesi günü Saat 20.00’de Fatih Caddesi üzerinde bulunan Uluslararası Gençlik Akademisinde yapılacak.

Konferansa tüm Konyalıları davet eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Uluslararası şer odakları ve yerli işbirlikçileri, büyüyen ve bölgesinde söz sahibi olan Türkiye’yi terör, iç karışıklar, ekonomi ve algı oyunları üzerinden dize getirmeye çalışıyor. Millet olarak birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece hiçbir güç ülkemizin yükselişini engelleyemeyecektir. Oynanan bu oyunları daha iyi anlamak için düzenlediğimiz etkinlikler kapsamında tarih, terör ve güvenlik uzmanlarını hemşehrilerimizle bulaştırmaya devam ediyoruz. Geçen hafta Mete Yarar’ın konferansı büyük beğeni topladı. Bu hafta sonu yine bir başka Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar’ın konuşmacı olarak katılacağı konferansa da tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.” dedi.