‘Abdülkerim Bardakçı’lı Denizlispor Süper Lig için gün sayıyor

‘Abdülkerim Bardakçı’lı Denizlispor Süper Lig için gün sayıyor

Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı’nın da foram giydiği Denizlispor, Süper Lig’e çok yakın.. Yeşil-siyahlıların bu gafta Süper Lig’i garantileme ihtimali bulunuyor

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Abalı Denizlispor, ligin 31. haftasında oynayacağı Balıkesirspor maçanın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-siyahlı ekibin bu hafta oynanacak karşılaşmaların sonuçlarına göre, 9 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkmayı garantileme ihtimali bulunuyor.  Süper Lig’e çıkmak için gün sayan Denizlispor’un Balıkesirspor karşılaşmasının ardından ligin bitimine 3 hafta kala 9 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkmayı garantileme ihtimali bulunuyor. 62 puanla 2. sırada yer alan Denizlispor'un Balıkesirspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılıp çıkıp yakın takipçileri olan 55 puanlı Hatayspor ve 54 puanlı Osmanlıspor’un bu hafta oynayacakları karşılaşmalarda berabere ya da mağlup ayrılmaları durumunda yeşil-siyahlılar bitime 3 hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantiliyor.  Denizli Atatürk Stadı’nda 28 Nisan Pazar günü oynanacak Denizlispor - Balıkesirspor karşılaşması saat 19.30'da başlayacak.

YÜCEL İLDİZ: İNŞALLAH SÜPER LİG’İN KAPISINI AÇAR GİRERİZ"

Abalı Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, hafta sonu sahasında oynayacakları Balıkesirspor maçı ile ilgili olarak, "Zor maç olacağını biliyoruz ama biz bu noktaya hep zorlukları aşarak geldik, inşallah Pazar akşamı da bu zorluğu aşıp, Süper Lig’in kapısını açar gireriz" dedi. İldiz, "Camiamız ile birlikte Süper Lig’e hazırlanıyoruz. Ama önümüzde 4 tane final maçı var ve en zor olanlarından bir tanesini de sahamızda oynayacağız. İyi bir gidişatımız var ama son haftalarda sahamızda zorlandık ve beraberlikler aldık. Zaman zaman olumsuzluklar, şanssızlıklar yaşandı ve beraberlikler aldık fakat bunu da deplasmanlarda telafi ettik. Ama hakikaten Pazar akşamı oynayacağımız 90 dakikanın çok önemli bir rolü var. Bu hafta sonu inşallah tüm camianın desteği ile bu zorluk Balıkesir engelini aşarız. Zor maç olacağını biliyoruz ama biz bu noktaya hep zorlukları aşarak geldik, inşallah Pazar akşamı da bu zorluğu aşar ve süper Lig’in kapısını açar gireriz” şeklinde konuştu. 

abdulkerm-bardakcili.jpg

ABDÜLKERİM ŞAMPİYONLUKTABÜYÜK PAY SAHİBİ OLACAK

Denizlispor’da kiralık olarak forma giyen Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı, Denizlispor’un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olacak. 25 yaşındaki defans oyuncusu, Denizlispor formasıyla hepsi ilk 11’de olmak üzere 29 maçta sahaya çıktı ve 2610 dakika süre aldı. 42 numralı formayı giyen Abdülkerim, 2 de gol kaydetti. Yıllardır 1. Lig’de farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen ve Konyaspor A Takımına alınmaması hep tartışılan Abdülkerim Bardakçı’nın yeşil-beyazlılarla 2020’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

 

 

 

Etiketler :