Abdülkerim Bardakçı  ve Oğuz Gürbulak Samsunspor'la imzaladı

Abdülkerim Bardakçı ve Oğuz Gürbulak Samsunspor'la imzaladı

Türkiye 1'inci Lig takımlarından Samsunspor, Atiker Konyaspor'da Abdülkerim Bardakçı'yı 1 yıllık kiralarken, geçtiğimiz sezon Anadolu Selçukspor forması giyen Oğuz Gürbulak'la 2 yıllık sözleşme imzaladı

 

Samsunspor, 2 transfer nedeniyle Nuri Asan Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu'nun katıldığı törende Atiker Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakçı 1 yıllık kiralanırken, Anadolu Selçukluspor'dan Oğuz Gürbulak'la 2 yıllık anlaşma sağlandı. İmza töreninde menejer Mesut Erçetin de hazır bulundu.

İki futbolcu sözleşme imzalayarak basın mensuplarına poz verdi. Rüştü Araboğlu, 2 futbolcu ile uzun süredir temasta olduklarını belirterek transferleri gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

 

BURADA OLMAKTAN MUTLUYUZ
Abdülkerim BArdakçı ise, “Geçen yıl geldiğimizde zor şartlar vardı ve hedef kümede kalmaktı bunu başardık. Bu sene hedef süper lig inşallah bunu da başarırız. Bunun için taraftarlarımızın geçen yıl gösterdiği desteği bu yıl da sürdürmesi şart” dedi. Genç futbolcu Oğuz ise büyük bir camiaya geldiğini bildiğini bunun için de kıyasıya bir forma savaşanın içinde olacağını söyledi.
 

20170628aw109157_04.jpg

Samsunspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, Abdülkerim Bardakçı ve Oğuz Gürbulak'la yakından ilgilendi