Abdülhey öldü mü?

Abdülhey öldü mü?

Vadi hayranları ikiye bölündü. Abdülhey öldü mü, ölmedi mi...

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi maçlarından dolayı iki hafta yayınlanmayarak hayranlarını üzen Kurtlar Vadisi Pusu dün yayınlanan yeni bölümüyle izleyicilerini büyüledi.

İZLEYİCİLER ŞAŞKIN...

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan 81. bölüm fragmanında Abdülhey'in öldüğüne dair ipuçlarının verildiği Vadi'de dün senaryo adeta yeniden yazıldı. Vadi hayranlarının bir kısmı Abdülhey'in öldüğü yönünde görüş bildirirken, bir kısmıda yaşanan bu olayların Polat Alemdar'ın bir oyunu olduğunu düşünüyor.

ABDÜLHEY YENİDEN HAYATA DÖNDÜ

Ameliyat edilirken, anastezi uzmanı müsteşar Ünsal Kemal'in adamı olmasına karşın, Polat tarafından açığa çıkarılarak, Abdühey'in ölümden dönmesini sağladı. Daha sonra ameliyat ile vücudundaki 2 kurşun çıkarılan Abdulhey, yoğun bakıma alındığında ise kalbi durdu. Polat'ın pratisyen bir doktoru Abdülhey'in odasına yerleştirmesinin ardından doktor, Abdülhey'in vücuduna şok uyguladı ve yeniden kalbini çalıştırdı.

POLAT DOKTORLA NE KONUŞTU

Daha sonra Polat, bayan doktorun yanına gelerek onunla birtakım şeyler konuştu. Daha sonra yoğun bakım ünitesinden çıkan Polat, Abdülhey'in kalbinin yeniden durması durumunda kendisine haber vermesi konusunda Kazım'a bilgi verdi.

Daha sonra odasına çıkan Polat Alemdar ekibine, Abdülhey'in kalbinin tekrar durması durumunda ondan vazgeçeceklerini bildirmesinin ardından odada büyük bir şok yaşandı. Polat'ın bunu söyleme nedeni ise, Abdülhey'in sürekli gel-git yaşamasından dolayı hafızasının birdaha geri gelmeyeceği ve bu şekilde kendilerine hiçbir yararı olmayacağı idi.

HERKES ABDÜLHEY'İN ÖLDÜĞÜNE İNANDI
Polat'ın bu konuşmasının ardından ise Kazımi Abdülhey'in öldüğü haberini getirince, Kurtlar Vadisi Pusu'nun 81. bölümü sona erdi. Final sahnesinde ise Abdülhey'in yüzü, üzerinde nevresimle kapatıldı.

BİR BENZERİ DE KAVAK YELLERİNDE YAŞANDI

Ancak Türk ve Dünya dizilerinde bu tarzda ölüme benzer nabız durması örnekleri mevcut. Son olarak Kavak Yelleri dizisinde de böyle bir sahnenin yaşanmış olması, Abdülhey'in ölmemiş olma ihtimalini yükseltiyor. Hastadan nabız alınamaması sonrası hastanın öldüğü sanılıyor...

Bu ihtimali yükselten diğer bir neden ise Polat'ın doktor ile arasında geçen konuşmanın içeriği. Polat'ın doktordan ne istediği de meçhul...

Tabi bu sorunun net cevabını Kurtlar Vadisi Pusu'nun 82. bölümünde bulacağız... Kurtlar Vadisi Pusu'dan önce Kurtlar Vadisi dizisi zamanında da Süleyman Çakır'ın ölüp ölmeyeceği haftalarca gündemi oluşturmuştu...