Abbas bir haftada üçüncü kez hastaneye kaldırıldı

Abbas bir haftada üçüncü kez hastaneye kaldırıldı

RAMALLAH (AA) – Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın son bir hafta içinde üçüncü kez hastaneye kaldırıldığı belirtildi.Filistin sağlık kaynaklarından...

RAMALLAH (AA) – Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın son bir hafta içinde üçüncü kez hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Filistin sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre Abbas, işgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kentinde bulunan İstişari Hastanesi'nde bazı kalp testlerinden geçirildi.

Hastane kaynakları, Abbas'ın sağlık durumuna ilişkin daha fazla bilgi vermedi.

Öte yandan Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın İstişari Hastanesi Başhekimi Fayiz Said Serahne'ye dayandırdığı haberinde ise, "Abbas'ın bugün gerekli bir takım tıbbi muayenelerden geçmek üzere hastaneye başvurduğu, sonuçlarının iyi olduğu ve genel sağlık durumunda herhangi bir sorun olmadığı" ifade edildi.

Abbas, bir önceki gece de aynı hastanenin acil bölümüne kaldırılarak, bazı tıbbi testlerden geçirilmiş ve kısa süre sonra taburcu edilmişti.

Yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar geçiren Filistin Devlet Başkanı, 14 Mayıs'ta da kulağından basit bir operasyon geçirmek üzere Ramallah'taki bir başka hastaneye yatırılmıştı.

Abbas, şubat ayındaki ABD ziyareti sırasında da Baltimore kentindeki bir hastanede sağlık kontrolünden geçmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :