AB Bakanı ve Başmüzakereci Çelik Adana'da

AB Bakanı ve Başmüzakereci Çelik Adana'da

Bakan Çelik, bayram namazını Sabancı Merkez Camisi'nde kıldı- Çelik:- "Mübarek ramazan ayından sonra bayramın eda edilmesi hepimiz için büyük bir mutluluk, sevinç. Türkiye'nin ve İslam aleminin bayramını kutluyoruz"

ADANA (AA) - AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, bayram namazını Sabancı Merkez Camisi'nde kıldı.

Bakan Çelik, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'la geldiği camide, vaaz ile hutbeyi dinledi.

Namazın ardından camiden ayrılırken gazetecilere açıklama yapan Bakan Çelik, tüm Adanalıların bayramını kutladı ve "Allah'a şükürler olsun huzur ve kardeşlik içerisinde bu bayrama da kavuşmak nasip oldu. Adana'mızda bugün huzur, güvenlik ve kardeşlik içerisinde bu bayramı kutlamayı nasip eden Allah'a şükrediyoruz." dedi.

Çelik, zor bir dönemden geçildiğini ifade ederek şunları kaydetti:

"Birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz her türlü zorluğu aşmamız için en büyük kuvvetimiz, kudretimiz. Mübarek ramazan ayından sonra bayramın eda edilmesi hepimiz için büyük bir mutluluk, sevinç. Bütün Adanalıların, Türkiye'nin ve İslam aleminin bayramını kutluyoruz. Özellikle bugünlerde bizim bu topraklarda bir vatan üstünde yaşamamızı sağlayan, bu fedakarlıkları gösteren şehitlerimize rahmet diliyoruz. Bütün şehitlerimizin özellikle anne ve babalarının bayramını kutluyoruz, ellerinden öpüyoruz. Gazilerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bütün milletimizin bayramı kutlu olsun. Allah milletimizi birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara eriştirsin."

Cami avlusunda bekleyenlerin bayramını kutlayan Bakan Çelik, çocuklarla fotoğraf çektirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :