AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Kastamonu'da taksiciler, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da taksiciler, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

İnönü ve Topçuoğlu mahallelerinde görev yapan taksiciler, AA'nın çeşitli kategorilerde oylamaya sunulan fotoğraflara oy verdi.

Fotoğraflar hakkında AA muhabirinden bilgi alan taksiciler, daha sonra haber, yaşam ve spor kategorilerinde fotoğrafları oyladı.

Taksici Özgür Keçeci, haber kategorisinde Özkan Bilgin'in "Mehmetçik'ten ilk iftar", yaşam kategorisinde Semih Yüksel'in "Yeşil yol" , spor kategorisinde de Burak Akbulut'un "Karatenin sultanları" fotoğraflarına oy verdi.

Selçuk Çatal ise tercihini haber kategorisinde Ali Atmaca'nın "Yemin", yaşam kategorisinde Semih Yüksel'in "Yeşil yol", spor kategorisinde de Serhat Zafer'in "Atlı akrobat" fotoğrafından yana kullandı.

Necati Kececi de haber kategorisinde Emrah Yorulmaz'ın "İstanbul'da dolunay", yaşam kategorisinde Semih Yüksel'in "Yeşil yol", spor kategorisinde de Ali İhsan Öztürk'ün "Atlı silah oyunu" fotoğraflarını tercih etti.

Keçeci, fotoğrafların hepsinin birbirinden güzel olduğunu vurgulayarak, "Emeği geçen bütün arkadaşların eline sağlık. Çok güzel bir çalışma olmuş. Semih kardeşimiz de Kastamonu'muzdan bir fotoğrafla yarışmaya katılmış. Çok güzel bir fotoğraf. Onu da kutluyorum." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :