AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Yozgat Valisi Yurtnaç, 3 fotoğraf için oy kullandı

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Anadolu Ajansı'nın (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Yurtanç, oylama kapsamında, AA foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek bilgi aldı.

Tercihini "haber" kategorisinde Wisam Hashlamoun'un "Direnişin sembolü 14 yaşındaki çocuk" başlıklı fotoğraftan yana kullanan Yurtnaç, "yaşam" kategorisinde Zekeriya Karadavut'un "Kostak" profesyonel yürüteçle yuvasına döndü", "spor" kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un "Türkiye sevinci" başlıklı fotoğraflara oy verdi.

Oylamanın ardından fotoğraflarla ilgili değerlendirmede bulunan Yurtnaç, AA'yı, yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Yurtnaç, fotoğraflarda tebrik edilecek iki konunun bulunduğunu belirterek, "Birincisi, seçtiğimiz fotoğraflardaki kişiler, özveriyle yaptığı çalışmalar veya engelli bir Ampute Milli Takımındaki sporcumuzun parende atması. Diğeri ise bunu yakalayan fotoğraf sanatçısının mesleğini iyi yapmasıdır. Her ne yapıyorsanız yapın hayatta kaliteli ve düzgün bir şekilde yaptığınızda kamuoyunun takdirinde üst derece rol alıyor. Yapılan bu çalışmaları toplumun gündemine getirmesinden dolayı Anadolu Ajansını tebrik ediyorum, başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :