AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğrafa oy verdi

ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Yılmaz, AA'nın oylamaya sunduğu fotoğrafları inceleyerek, haber kategorisinde Wisam Hashlamoun'un "Direnişin sembolü 14 yaşındaki çocuk", yaşam kategorisinde Özkan Bilgin'in "Yüksekte ekmek parası mücadelesi", spor kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğrafları için oy kullandı.

Enver Yılmaz, oylamanın ardından yaptığı değerlendirmede, AA'nın ulusal ve uluslararası arenada gururları olduğunu ifade etti.

AA tarafından geleneksel hale getirilen fotoğraf yarışmasına katılmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Yılmaz, hepsi birbirinden değerli fotoğraf kareleri hikayelerinin kitap olabileceğini söyledi.

Yılmaz, fotoğrafların tamamında bir emek olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:

"Özellikle kendi coğrafyamızda ve Orta Doğu'da yaşanan gelişmelerden dolayı çekilen çok sayıda fotoğraf var. Bu fotoğrafları da seçerken insan zorlanıyor ama nihayetinde hem Kudüs'de yaşanan süreç hem de Ampute Futbol Takımı'nın elde etmiş olduğu başarıyı anlatan kareleri oyladık. Yaşam kategorisinde ise Ordulu işçilerin verdiği ekmek mücadelesini konu alan fotoğrafa oy verdik." diye konuştu.

Fotoğrafların çekilmesinde emek veren AA çalışanlarını kutlayan Yılmaz, "Uluslararası markamız haline gelen Anadolu Ajansını yürekten tebrik ediyorum. AA logolu haberleri hem bölgemizde hem de ülkemizde gururla takip etmenin mutluluğu içerisindeyiz." ifadelerini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :