AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Yozgat Valisi Yurtnaç, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen oylamada 3 fotoğrafı seçti

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Oylama hakkında bilgi alan Yurtnaç, fotoğrafları tek tek inceledi.

Yurtnaç, daha sonra haber kategorisinde Münir Zakiroğlu'nun "Vatandaşların darbe girişimini protestoları", yaşamda Arif Hüdaverdi Yaman'ın "Aziz Mahmut Hüdayi Camisi'nin kedileri", sporda ise Elif Öztürk'ün "Fenerbahçe-Kızılyıldız Telekom maçı" adlı çalışmasına oy verdi.

Oylamanın ardından AA muhabirine değerlendirmede bulunan Yurtnaç, her ülkenin, kendisini tanıtmak, olayları objektif yansıtmak üzere oluşturduğu bazı kurumları olduğunu söyledi.

AA'nın yıllardır Anadolu'nun en zorlu koşullarında çalışmalar yapan önemli bir basın birimi olduğunu belirten Yurtnaç, şunları kaydetti:

"Yaptığımız bütün çalışmalarda Anadolu Ajansının desteğini, gücünü her zaman yanımızda hissediyoruz. Yaptığı bu çalışmalardan dolayı da teşekkür ediyorum. Ülkemizin birliği ve beraberliği için çektiği fotoğraflardan bastırdığı kitaplar, broşürler, hepimizin hafızası ve kütüphanesinde bekliyor. Dünyaya da buradan Türk halkının birliğini, beraberliğini gösteren mesajları Anadolu Ajansı ile veriyoruz. Anadolu Ajansını tebrik ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :