AA'nın hazırladığı darbe girişimi kitabına yoğun ilgi

AA'nın hazırladığı darbe girişimi kitabına yoğun ilgi

Anadolu Ajansı'nın hazırladığı "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" isimli kitap, Kısıklı'da demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı

İSTANBUL (AA) - Anadolu Ajansı'nın (AA), FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisini ve darbe girişimi sonrası tepkileri ele alan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" isimli kitabı, Kısıklı'da ücretsiz dağıtıldı.

AA, FETÖ'nün darbe girişimini ele alan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" isimli kitap hazırladı. Türkçe ve İngilizce basılan 5 bin kitap, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutunun önünde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı.

Kitaptan alan Esra Nur Şimşek yaptığı açıklamada, AA'nın bu çalışmayı yayımlamakla çok iyi bir iş yaptığını belirterek, "Bu kitabı ailecek saklayacağız. Çocuklarımıza göstermek için çok iyi bir belge ve kanıttır. Hazırlayanlardan, emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bu kitap sayesinde 15 Temmuz darbe girişimi unutulmayacaktır. Kitaba bakıp bakıp darbe girişimini hatırlatacağız." diye konuştu.

Serkan Köse ise gelecek nesiller için kitabın çok önemli olduğunu kaydetti. Çocukları büyüdüğü zaman kitabı onlara okutacağını ifade eden Köse, çocuğunun bu sayede darbe girişimi sırasında neler yaşandığını öğreneceğini vurguladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :