AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

Anadolu Ajansı tarafından yayımlanan kitaba, Antalya'da "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlar büyük ilgi gösterdi- Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlardan Özgül:- "Bu kitabı kitaplığımda saklayacağım. Çocuklarım ve torunlarım bu memleketin hainlerini bu kita

ANTALYA (AA) - Anadolu Ajansının (AA), 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisi ve sonrasında yaşananları içeren "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara dağıtıldı.

Meydanda kurulan stantta dağıtılan kitaplara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kısa sürede bin kitabın tükendiği standa gelenlere, AA Antalya Bölge Müdürlüğü çalışanları tarafından bu eserle ilgili bilgi verildi.

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer de incelediği kitabı, "demokrasi nöbeti"ne katılan İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Ömer Döngeloğlu'na hediye etti.

Vatandaşlardan Nasuhi Özgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ajansın darbe girişiminde en doğru bilgileri aktardığını söyledi.

Kitabı çok beğendiğini belirten Özgül, "Bu kitabı kitaplığımda saklayacağım. Çocuklarım ve torunlarım bu memleketin hainlerini bu kitap sayesinde bilsinler ve hiç unutmasınlar. Bu kitabı okudukça memlekete sahip çıkan evlatlar yetiştirmeleri gerektiğini öğrensinler." dedi.

Özgül, memleketine sahip çıkan insanlar olarak, aylarca da sürse nöbete devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kitabı çok beğendiğini anlatan Cevdet Işık, "Kitap çok güzel olmuş. Hainlerin unutulmaması için bu kitabın çıkartılmasına vesile olan herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Nazan Gül, 15 Temmuz'da yaşananların gelecek nesillere aktarılması bakımından AA tarafından yayımlanan kitabın önemine dikkati çekti.

Bu eserin, vatan ve millet sevgisini daha iyi anlamak için aracı olacağını vurgulayan Gül, "İnşallah gelecek nesillerimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinden gider. Cumhurbaşkanımızın ikinci bir emrine kadar demokrasiye sahip çıkacağız." diye konuştu.

Ortaokul öğrencisi Gizem Çelik ise kitabın rehber niteliği taşıdığını ve bunu arkadaşlarına da okutacağını ifade etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :