AA Halep muhabiri Leyla'nın hayatını kaybetmesi

AA Halep muhabiri Leyla'nın hayatını kaybetmesi

Başbakan Yardımcısı Akdoğan:

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "terör örgütlerinin ve zalim Esed rejiminin her gün gerçekleştirdiği alçak saldırılarda yüzlerce sivilin yaşamını yitirdiğini" belirterek, "Dünkü alçak saldırıda hayatını kaybeden merhum Salih Leyla'ya Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Akdoğan, Anadolu Ajansı (AA) Halep muhabiri Salih Mahmud Leyla'nın bomba yüklü araçla düzenlenen DAEŞ saldırısında hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Halep'te görev yapan AA muhabiri Leyla'nın bombalı terör saldırısında hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Başbakan Yardımcısı Akdoğan, şunları kaydetti:

"Terör örgütlerinin ve zalim Esed rejiminin her gün gerçekleştirdiği alçak saldırılarda yüzlerce sivil yaşamını yitiriyor, canlar sönüyor. Dünkü alçak saldırıda hayatını kaybeden merhum Salih Leyla'ya Allah'tan rahmet diliyor, acılı ailesine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Anadolu Ajansımızın muhabirleri, dünyanın dört bir yanında, bilhassa kriz bölgelerinde, her türlü tehlikeye göğüs geriyor, fedakarca görev yapıyorlar. Bu vesileyle Anadolu Ajansı çalışanlarına da başsağlığı dileklerimi iletiyorum." 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı