A Milli Futbol Takımı'nın programı belli oldu

A Milli Futbol Takımı'nın programı belli oldu

- 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Ukrayna ve İzlanda ile karşılaşacak milli takımın aday kadrosunda yer alan oyuncular, 3 Ekim Pazartesi günü toplanacak


İSTANBUL (AA) - 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 6 Ekim Perşembe günü Ukrayna ve 9 Ekim Pazar günü İzlanda ile karşılaşacak milli takımın aday kadrosunda yer alan oyuncular, 3 Ekim Pazartesi günü toplanacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 3 Ekim Pazartesi günü saat 13.00'te Konya Ramada Plaza Otel'de toplanacak milliler, akşam saatlerinde Konyaspor Kayacık Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla Ukrayna karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak. A milliler, 5 Ekim Çarşamba günü aynı yerde gerçekleştireceği çalışmayla bu mücadelenin hazırlıklarını tamamlayacak. Bu antrenman öncesinde, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve aday kadrodan bir futbolcu, Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecek.

Türkiye, 6 Ekim Perşembe günü saat 21.45'te Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda Ukrayna'yı konuk edecek.

Bu karşılaşmanın ardından milli takım kafilesi, 7 Ekim Cuma günü İzlanda ile oynayacağı karşılaşma için Konya Havalimanı'ndan Reykjavik'e seyahat edecek. Türkiye Futbol Direktörü Terim ve bir milli futbolcu, 8 Ekim Cumartesi günü Laugardalsvöllur Stadı'nda basın toplantısı yapacak. Toplantının ardından milliler, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacak.

A Milli Takım, 9 Ekim Pazar günü ise TSİ 21.45'te İzlanda'ya konuk olacak. Milliler, karşılaşmanın ardından Türkiye'ye dönecek.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :