90'ların ünlü yıldızı yeniden müziğe dönüyor

90'ların ünlü yıldızı yeniden müziğe dönüyor

90'lı yılların ünlü pop müzik sanatçısı Zeynep, yeniden sahnelere döndü.

Zeynep, hayranlarına yeni albüm sözü verdi. 1995 yılında çıkardığı "İnadı Bırak" albümüyle ünlenen ve milyonlarca hayranı olan Zeynep Türkeş, müziğe yeniden dönüyor. Geçtiğimiz gün Taksim Fransız Sokağındaki, The Magic House Cafe'de sahne alan Zeynep, uzun bir aradan sonra ilk kez hayranlarıyla buluşmuş oldu. Birbirinden güzel şarkıları ile 3 saate yakın sahnede kalan şarkıcı hayranlarına yeni albüm müjdesi de verdi.

Ünlü Popçu, 1995 yılında ilk albümü "İnadı Bırak"ı yayınladı. İbrahim Erkal besteleri yer alan bu albümde, "İnadı Bırak", "Mehmedim", "Bana Göre Değil" ve "Olduğun Gibi Kal" parçalarına klip çekildi. "İnadı Bırak" ve "Mehmedim" şarkılarının hit olmasıyla başarılı bir çıkış yakalayan Zeynep ertesi yıl Mayıs ayında ikinci albümü "Dudaklarımda Sevdan"ı yayınladı. "Hadi Hadi", "Yanarım" ve "Kolla Kendini" gibi parçalar büyük ilgi gördü. Bu sefer önceki albüme göre daha bir sert görünümle çıkan Zeynep, yine 1996 yılında askerler için pek çok konserde yer aldı.

Zeynep, The Magic House Cafe'daki performansı sırasında hayranlarına yeni albüm ile ilgili çalışmalarda bulunduğu söyleyerek de müjde verdi. Hayranları ise Zeynep'in yeni albümü için şimdiden heyecanlanmaya başladı.

 

Etiketler :