900 TL bilet fiyatı gündem oldu

900 TL bilet fiyatı gündem oldu

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ,Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve Trabzonspor'un resmi internet sitesinden açıklamalar yapıldı

Atiker Konyaspor'un 900 TL'lik bilet fiyatı Türkiye'de gündem oldu. Protesto tüm haber sitelerinde ön sıralarda uy yer aldı.Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ,Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve Trabzonspor'un resmi internet sitesinden açıklamalar yapıldı.

 

GÜMÜŞDAĞ: MAKSAT HASIL OLDU

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Atiker Konyaspor'un Trabzonspor maçı için bordo-mavili taraftarlara belirlediği 900 liralık bilet fiyatıyla ilgili açıklamada bulundu.
Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, yaptığı yazılı açıklamada, "Konya’da oynanacak olan Konyaspor ile Trabzonspor maçına ilişkin ev sahibi kulüp tarafından açıklanan misafir takım taraftarlarına ait bilet fiyatına yönelik tartışmaları Kulüpler Birliği Vakfı olarak değerlendirmiş bulunuyorum. Geçmişe yönelik önemli iyi ilişkilere sahip Süper Lig vakfımızın üyesi iki güzide kulüp arasında yaşanan bu tartışmanın tatlıya bağlanması gerektiğini düşünmekteyim.
Konyaspor ile yapılan görüşmelerde Trabzonspor Kulübü ve taraftarlarına yönelik bir fiyat belirlemesi olmadığı ve kendi taraftarlarının seyir yasağına ilişkin dikkat çekmeye yönelik bir çaba içerisinde oldukları ifade edilmiştir. Hedeflenen bu ise kanaatimizce maksat hasıl olmuş olup bilet fiyatı kararının Konyaspor yönetim kurulunca bir kez daha gözden geçirilmesini arzu ve rica etmekteyim" ifadelerine yer verdi.

 

TRABZONSPOR BAŞKANI USTA: DÜZELTİLECEĞİNİ UMUYORUM

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Konyaspor'un Trabzonspor taraftarlarına uygulamaya karar verdiği 900 TL'lik bilet uygulamasını düzelteceğine inandığını söyledi. 900 TL'lik bilet uygulamasını sosyal medya hesabından değerlendiren Trabzonspor Teknik Direktörü Muharrem Usta, "Konyaspor 900 TL'lik bilet fiyatını düzeltecektir. Sporun gençlere örnek olacak dostluk kapılarını sonuna kadar aralaması dileğiyle..." ifadelerini kullandı.

 

TRABZONSPOR RESMİ İNTERNET SİTESİ: KULÜBÜMÜZ HEDEF ALINMAMIŞTIR

"Atiker Konyaspor ile oynayacağımız müsabakanın fiyatlarıyla ilgili Kulüpler Birliği Vakfı'nın yapmış olduğu açıklamadan da anlaşılacağı üzere Konyaspor'un kendi seyirci yasağına dikkat çekme adına gündem oluşturduğu ve Trabzonspor'u hedef almadığı anlaşılmaktadır. İki güzide kulüp bundan önce olduğu gibi bundan sonra da dostluk içerisinde birlikte yürüyeceklerdir. Konyaspor yönetiminin bilet fiyatları ile ilgili almış olduğu kararı yeniden gözden geçireceğine inanıyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla."

Etiketler :