80’ler'in oyuncuları Seydişehir'de sahne aldı

80’ler'in oyuncuları Seydişehir'de sahne aldı

Seydişehir Belediyesi'nin Ramazan Etkinlerinde "İnim İnim İnleyen Nağmeler" Müzikli Güldürü programı Seydişehir'de izleyicileriyle buluştu.

 

Seydişehir Belediyesi'nin kültürel ve sosyal faaliyetler programı kapsamında Seydişehir'in 55 mahallesinde düzenlenen Ramazan Etkinlikleri dolu dolu geçiyor.

Ramazan Ayı boyunca Cuma ve Cumartesi günleri şehir merkezinde düzenlenen etkinleriyle binlerce vatandaş uzun yaz akşamlarını değerlendiriyor. Son zamanların en çok sevilen dizilerinden 80'LER dizinin sevilen karakterleri Seydişehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde sahne aldı. Osmanlı zamanlarını da konu alan tiyatro oyunlarında mizah ve sanat bir aradaydı.

Açık havada düzenlenen programda binlerce vatandaş iftardan sonra meydanları doldurarak geç vakitlere kadar vakit geçirdiler.

 İliz yon gösterileri, Hacıvat ve Karagöz, müzikal çocuk oyunlarının da olduğu etkinlik alanında Seydişehir Belediyesi katılımcılara çeşitli ikramlarda bulundu.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Meclis Üyeleri ve Ak Parti ilçe yönetiminin de katıldığı etkinlikte konuşan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, , başta Seydişehirli hemşehrileri olmak üzere tüm İslam Alemi'nin Ramazan Şerif'ini kutlayarak hayırlar getirmesini temenni ettiğini dile getirdi.