8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

- Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Türkoğlu:"Bugüne kadar Türk basketboluna oyuncu, antrenör, hakem ve idareci olarak katkısı olmuş kadınlarımız başta olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım"


İSTANBUL (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Federasyonun internet sitesinde yer alan açıklamada Türkoğlu'nun şu ifadelerine yer verildi:

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle tüm kadınların, daha huzurlu bir hayat yaşamaları adına taşıdıkları istek ve özlemlerini canıgönülden paylaşıyor ve destekliyoruz. Fedakarlığın simgesi olan kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun her daim temel taşları olmuştur. Yaratıcılıktan karar süreçlerine kadar kadının potansiyelini keşfederek, imkanlarının artırılmasını sağlamanın, toplumsal gelişimde önemli rol oynayacağına yürekten inanıyoruz. Bugüne kadar Türk basketboluna oyuncu, antrenör, hakem ve idareci olarak katkısı olmuş kadınlarımız başta olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :