8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

- Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren futbol takımı oyuncuları, Vodafone'un reklam filminde oynadı


İSTANBUL (AA) - Vodafone'un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığı "Birlikte Güçlü Kadınlar" temalı reklam filminde, Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren futbol takımı oyuncuları yer aldı.

Vodafone'un reklam filminde, mobil teknolojilerin birleştirici gücüne dikkat çekmenin yanı sıra geleneksel olarak erkeklerle özdeşleştirilen alanlarda kadınların da başarılı olabileceğine vurgu yapılıyor.

Şampiyon olup bir üst lige çıkmaya hak kazanarak önemli bir başarıya imza atan futbol takımında forma giyen oyuncuların rol aldığı reklam filminde, çığ nedeniyle kapanan yolda kalan teknik direktör, oyuncularına taktik veriyor.

Kadınların toplumdaki ve iş hayatındaki yerini destekleyecek ve güçlendirecek projelere yatırım yaptıklarını belirten Vodafone Türkiye Marka ve Pazarlama Stratejisi Direktörü Ebru Özgüç, şunları kaydetti:

"Kadınların toplumdaki yeriyle ilgili bazı ön yargılar var. Bunların hepsi öğrenilmiş ön yargılar. Vodafone olarak, bu ön yargıları kırarak kadınları farklı alanlarda başarılı olmuş halleriyle iletişime taşıyoruz. Bu doğrultuda, ilk kez bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle, Türkiye'nin başarılı ekiplerinden Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı'nın hikayesinden ilham alarak bir reklam filmi hazırladık. Reklam filmimizde erkeklerin ön planda olduğu futbolda kadınların da başarılı olabileceğinin altını çizmek istiyoruz. Tüm kadınları ön yargılara meydan okumaya ve hayatın her sahasında başarıdan başarıya koşmaya davet ediyoruz. Diğer yandan, 4.5G'deki geniş kapsama gücümüzle de Türkiye'de her yerde herkesin hayatını kolaylaştırdığımızı anlatıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :