64. Hükümet'in kurulması

64. Hükümet'in kurulması

AK Parti İzmir İl Başkanı Delican: - "Sayın Binali Yıldırım'ın tekrar bakan olması bizim için son derece mutluluk, onur verici bir gelişme"- AK Parti Denizli İl Başkanı Filiz: - "İlimizin yeniden bir bakanlıkla temsil ediliyor olmasının sevincini yaşıyoru

İZMİR (AA) - AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Binali Yıldırım'ın yeniden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Delican, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 64. hükümetin vatana, ülkeye hayırlar getirmesini diledi.

Yeni Bakanlar Kurulu'nun ülkeye yepyeni ufuklar açacağına inandıklarını vurgulayan Delican, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın tekrar bakan olmasının İzmir olarak beklentileri daha da artırdığını kaydetti.

AK Parti İzmir teşkilatı olarak son derece mutlu olduklarını dile getiren Delican, "Sayın Binali Yıldırım'ın tekrar Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olması bizim için son derece mutluluk, onur verici bir gelişme. İzmir'deki 35 proje içindeki devam eden yatırımların çok daha hızlı şekilde bitmesi bizim için İzmir adına sevindirici. İzmir'in şaha kalkacağı dönem olacak. İzmir teşkilatı olarak onurlu, gururluyuz. Cumhurbaşkanı'mızın, Başbakanı'mızın, tüm bakanlarımızın, ülkemizin içinde bulunduğu bu coğrafyada bu ateş çemberinde bizi hiçbir sıkıntıya sokmadan büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz, bunun için dua ediyoruz."

- Denizli'de bakan sevinci

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ise Sema Ramazanoğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olmasının sevincini yaşadıklarını bildirdi.

Filiz, yazılı açıklamasında, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından bugün açıklanan 64. Hükümet'in hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Bakanlığı süresince Denizli'de ve Türkiye'de başarılı hizmetlerde bulunan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin yeni kabinede yer almamasından dolayı üzüntü duyduklarını ifade eden Filiz, Zeybekci'ye kente kazandırdığı tüm güzellikler için teşekkür etti.

Filiz açıklamada, "Yeni kabinede Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olan Dr. Sema Ramazanoğlu'nu da 'Denizlili Bakan' geleneğimizi devam ettirdiği için tebrik ediyor, ilimizin yeniden bir bakanlık ile temsil ediliyor olmasının da sevincini yaşıyoruz" ifadesini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı